Dispozitive de avans sarma


QINEO® WIRE DRIVE

Acest dispozitiv extern de avans sarma pentru sudare manuala va da optiunea de alegere.
Varianta mobila robusta din otel, indeplineste cerintele extreme in timp ce varianta mai usoara pe cele de mobilitate. Ambele versiuni de dispozitive de avans sarma QINEO® permit o schimbare rapida a rolei de sarma si avansul usor al sarmei de sudare.

QINEO® WIRE DRIVE AUTOMATIZARE

Dimensiuni compacte, usoare: aceasta unitate de avans sarma externa a fost dezvoltata in special pentru echipamentele de sudare automatizate. Poate fi montata usor pe un brat robotizat sau integrat fara probleme in bratul robotului QIROX®. In interior dispozitivul este dotat cu un sistem performant de avans, care impiedica alunecarea sau deformarea sarmei de sudura si in acelas timp mentine o viteza de avans uniform.

Duo Drive

CLOOS Duo Drive este o unitate suplimentara de avans sarma in apropierea capului de sudare robotizata, pentru a asigura o alimentare cat mai uniforma cu material de adaos.

 
Made by CLOOS
Pionerii tehnici de sudare
Firma Carl Cloos Schweißtechnik GmbH din Haiger, este unul din pionerii tehnicii de sudare moderne si astazi unul din liderii de piata internationala dar si in Romania.
Mai multe informatii...